Min pallet er svimmel...

Kunstmarkedets hæsblæsende tempo.

Ved læsning af dansk kunstpresse, slår det mig, at de alle skriver det samme - om de nye konkurrerende kunstmesser, en på Charlottenborg og en i Forum, første division og den sidste division, de samme gallerier promoverer de samme kunstnere og læser man artikler af Ole Lindboe i Magasinet Kunst fra et udvalg af unge kunstnere i New York, ja så ligner tingene og malerierne det samme, som bliver promoveret i København. Det kan da ikke være rigtigt. Oplever de unge kunstnere det samme, sanser de det samme og se og læser de de samme kunsttidsskrifter? For mig at se kører den unge internationale kunst rundt i det samme dødvande og kunsthandlernes og gallerierne sælger det samme, lige som supermarkederne: Irma, Fakta, Brugsen, etc de samme varer til lidt forskellige priser, i lidt forskellige indpakninger, der sker ingen fremskridt, der sker ingen tilbage skridt, alle venter, at noget skal ske. For år siden ventede vi på den nye kinesiske kunst, og da de første udstillinger af kinesisk kunst vistes frem på messer, gallerier og Kunstmuseer,herhjemme Lousiana troede alle det var noget merkantil nyt, men nej ved nærmere eftersyn var det det samme, malet dygtigt og med lidt kritik af konsum samfundet. Vi venter ! ?

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

finn bjarne petersen | Svar 03.11.2013 18:49

tjaeee ... det ser unægtelig ud som om at verden bliver mindre og mindre og det gør satsningen på det særegne også ...

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.06 | 12:49

Hej Claus!
Fantastiske artikler i Kunstmagasinet.
Du har glædet en gammel Egill-fan.
Send mig din mail-adresse!
Hyggelig hilsen Ulf

...
05.11 | 17:54

Kære Claus

sidder pludseligt med Hrymfaxe nr. hvor udså fint og interessant har beskrevet min kunst,i 1987, hvor jeg bl.a. boede en tid i Paris.TAK Anita jørge

...
26.10 | 17:24

Hej Claus Bojesen !
Det er Gitte Arienti fra Frankrig der skriver til dig ..
ang. vores fælles gamle ven Ulla . Har du mulighed for at kontakte mig ret hurtigt?

...
28.12 | 11:33

God dag. Jeg søger på Leif Ottar, da jeg har et af hans malerie fra 70’erne, men får kun 2 hit. Denne side og irmapose nr. 71. Er han mon stadig aktiv?

...
Du kan lide denne side