Claus Bojesen: Sæt Dæmonerne fri.

I arbejdet med større kompositioner, som nødvendigvis må tage lang tid, har det til tider været nødvendigt at arbejde på mindre formater, feks målet 27 + 22  cm har i en lang periode været godt at arbejde mere frit på. I de glade 1990 ' rene lavede jeg mange små Dæmoner eller små maske billeder i forskellige farve holdninger, forskellige stemninger, alle udtryk som jeg samlede op på mine lange by vandringer i de europæiske storbyer, hvor jeg flittigt besøgte gallerier og Kunstmuseumer. Ved hjemkomsten blev det ofte til start billeder i Ateliet, når jeg skulle male igen. Her ser vi et lille udvalg af mine dæmon malerier. Nogle af de små malerier er acryl på syrefri karton , en fordel ,når billederne males på rejse i Indien eller Nepal.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.06 | 12:49

Hej Claus!
Fantastiske artikler i Kunstmagasinet.
Du har glædet en gammel Egill-fan.
Send mig din mail-adresse!
Hyggelig hilsen Ulf

...
05.11 | 17:54

Kære Claus

sidder pludseligt med Hrymfaxe nr. hvor udså fint og interessant har beskrevet min kunst,i 1987, hvor jeg bl.a. boede en tid i Paris.TAK Anita jørge

...
26.10 | 17:24

Hej Claus Bojesen !
Det er Gitte Arienti fra Frankrig der skriver til dig ..
ang. vores fælles gamle ven Ulla . Har du mulighed for at kontakte mig ret hurtigt?

...
28.12 | 11:33

God dag. Jeg søger på Leif Ottar, da jeg har et af hans malerie fra 70’erne, men får kun 2 hit. Denne side og irmapose nr. 71. Er han mon stadig aktiv?

...
Du kan lide denne side